Dmitriy_Kherson
Пользователь
- Повідомлення
- 591
- Вік
- 43
- Город
- Чаплинка
Навмисне ніколи не шукав... Але, зараз подумав, що я жодного разу не бачив ролика, де у розвинених країнах хтось прирікається з копами... Натомість, є багато роликів, де там за найменшу непокору, людину втикають пикою в асфальт. У нас же, мабуть кожен третій ролик на ютабі - ролик про гамнотьорки з поліцією. Причому це не просто прирікання, а якісь цілі вистави, з матюками, взаємними погрозами, бидлячими закидонами типу "Ти Хто!!!?" і "Почєму ето я должен?!", відкрите виявлення зневаги (просто, як людина до людини), фізичними рухами у бік поліцейських (за це, наскільки я розумію, в америці взагалі на місці розстріляти можуть). І потім, у разі загострення ситуації, воплями - "душать!", "убивають!", інсценування серцевих нападів, і т.д. Хоча слину всі пускають саме на американський правовий устрій...
Я не стверджую, що поліція ідеальна, але вона повністю виходить з нашого суспільства, тобто рівень розвитку суспільства = якості поліції, про що красномовно свідчить поведінка людей, які у тих роликах (про поліцію), являються її оппонентами.
Іще, дуже чекаю на відео, де отой чувак, що коментує події на початку , сидячи в машині, і проживаючи чомусь в США, вийде з машини і на власному прикладі покаже, як потрібно боротися за свої права, построїть американських копів...:biggrin:
Я не стверджую, що поліція ідеальна, але вона повністю виходить з нашого суспільства, тобто рівень розвитку суспільства = якості поліції, про що красномовно свідчить поведінка людей, які у тих роликах (про поліцію), являються її оппонентами.
Іще, дуже чекаю на відео, де отой чувак, що коментує події на початку , сидячи в машині, і проживаючи чомусь в США, вийде з машини і на власному прикладі покаже, як потрібно боротися за свої права, построїть американських копів...:biggrin: