Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Я коли планував їхати міняти аморти, обдзвонив кілька СТО, і всі вони різнили різних виробників: одні тільки оригінал, другі Сакси, треті Більштайн, плюс тут ще Коні радили. Потрібно було якось визначитись, поліз на іноземні форуми читати, і от там 90% ставили Більштайн і позитивні відгуки, плюс саме Більштайн йде ОЕМ оригінал. Мене, чесно кажучи, жаба трохи піддушувала віддавати більше 400Є за пару. Потім ще у хлопців із DeutscheGarage питав, чому рекомендуєте саме Більштайн, а вони здивовано - це ж той же оригінал, що ще ставитиЯк вам амортизаторы билштейн?
Цікаво чи в ф10.теж білштайн в оригіналі,я от поставив сакс,різниці з оригіналом не відчув,але за 15 тис пробігу наче ліва вже підстукує..Я коли планував їхати міняти аморти, обдзвонив кілька СТО, і всі вони різнили різних виробників: одні тільки оригінал, другі Сакси, треті Більштайн, плюс тут ще Коні радили. Потрібно було якось визначитись, поліз на іноземні форуми читати, і от там 90% ставили Більштайн і позитивні відгуки, плюс саме Більштайн йде ОЕМ оригінал. Мене, чесно кажучи, жаба трохи піддушувала віддавати більше 400Є за пару. Потім ще у хлопців із DeutscheGarage питав, чому рекомендуєте саме Більштайн, а вони здивовано - це ж той же оригінал, що ще ставити
По відчуттям це небо і земля, бо стійка вже гепала, і одразу відчулась плавність ходу. Поки задоволений, надіюсь прослужать довго.
Цікаво чи в ф10.теж білштайн в оригіналі,я от поставив сакс,різниці з оригіналом не відчув,але за 15 тис пробігу наче ліва вже підстукує..
Я різницю відчув, бо передній правий взагалі вже не тримав.Я поставил Сакс тоже. Разницы с мертвыми оригиналами также не заметил
Щас бы ставил оригинал. При том везде.
Я різницю відчув, бо передній правий взагалі вже не тримав.
А поставити огригінал по кругу це буде практично 1к Євро, а враховуючи наші дороги, де можна легко влетіти, таке собі задоволення
Так на оригинал официалы гарантию дают, вроде 2года... или на аморты не распространяется?Я різницю відчув, бо передній правий взагалі вже не тримав.
А поставити огригінал по кругу це буде практично 1к Євро, а враховуючи наші дороги, де можна легко влетіти, таке собі задоволення
Да,у меня во время гарантии потек передний правый,отказали по причине того что Диски ровнялись))а ровнялись все 4 благодаря ранфлет)))Так на оригинал официалы гарантию дают, вроде 2года... или на аморты не распространяется?
Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk
А на месте при перегазовках?- з‘явився свист, тільки коли нажимати педаль газу, по відчуттях з 2-3 передачі. Більша швидкість - більший свист. Прямо на автобані між Жешувом і Краковом з‘явилось, завтра назад їхати в Україну, і от переживаю трохи.
спасибо!Мені зараз немає де їздити 85, 20 моя середня з цими пробками Києва (
По ціні дивіться фото під спойлером в останньому пості.
що скажуть під заміну.
Я не впевнеий, що лише фарба, можливо і пластик тріснувший. І деформація в місці удару є, чи можна буде це виправити, і чи захоче це робити ОД - ін питання.А зачем из-за лопнувшей краски менять бампер!?
Или там продавлено конкретно!?
що лише фарба, можливо і пластик тріснувший. І
Вы слишком идеализируете ОД.і чи захоче це робити ОД - ін питання.