Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Я коли планував їхати міняти аморти, обдзвонив кілька СТО, і всі вони різнили різних виробників: одні тільки оригінал, другі Сакси, треті Більштайн, плюс тут ще Коні радили. Потрібно було якось визначитись, поліз на іноземні форуми читати, і от там 90% ставили Більштайн і позитивні відгуки, плюс саме Більштайн йде ОЕМ оригінал. Мене, чесно кажучи, жаба трохи піддушувала віддавати більше 400Є за пару. Потім ще у хлопців із DeutscheGarage питав, чому рекомендуєте саме Більштайн, а вони здивовано - це ж той же оригінал, що ще ставитиЯк вам амортизаторы билштейн?
Цікаво чи в ф10.теж білштайн в оригіналі,я от поставив сакс,різниці з оригіналом не відчув,але за 15 тис пробігу наче ліва вже підстукує..Я коли планував їхати міняти аморти, обдзвонив кілька СТО, і всі вони різнили різних виробників: одні тільки оригінал, другі Сакси, треті Більштайн, плюс тут ще Коні радили. Потрібно було якось визначитись, поліз на іноземні форуми читати, і от там 90% ставили Більштайн і позитивні відгуки, плюс саме Більштайн йде ОЕМ оригінал. Мене, чесно кажучи, жаба трохи піддушувала віддавати більше 400Є за пару. Потім ще у хлопців із DeutscheGarage питав, чому рекомендуєте саме Більштайн, а вони здивовано - це ж той же оригінал, що ще ставити
По відчуттям це небо і земля, бо стійка вже гепала, і одразу відчулась плавність ходу. Поки задоволений, надіюсь прослужать довго.
Цікаво чи в ф10.теж білштайн в оригіналі,я от поставив сакс,різниці з оригіналом не відчув,але за 15 тис пробігу наче ліва вже підстукує..
Я різницю відчув, бо передній правий взагалі вже не тримав.Я поставил Сакс тоже. Разницы с мертвыми оригиналами также не заметил
Щас бы ставил оригинал. При том везде.
Я різницю відчув, бо передній правий взагалі вже не тримав.
А поставити огригінал по кругу це буде практично 1к Євро, а враховуючи наші дороги, де можна легко влетіти, таке собі задоволення![]()
Так на оригинал официалы гарантию дают, вроде 2года... или на аморты не распространяется?Я різницю відчув, бо передній правий взагалі вже не тримав.
А поставити огригінал по кругу це буде практично 1к Євро, а враховуючи наші дороги, де можна легко влетіти, таке собі задоволення![]()
Да,у меня во время гарантии потек передний правый,отказали по причине того что Диски ровнялись))а ровнялись все 4 благодаря ранфлет)))Так на оригинал официалы гарантию дают, вроде 2года... или на аморты не распространяется?
Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk
А на месте при перегазовках?- з‘явився свист, тільки коли нажимати педаль газу, по відчуттях з 2-3 передачі. Більша швидкість - більший свист. Прямо на автобані між Жешувом і Краковом з‘явилось, завтра назад їхати в Україну, і от переживаю трохи.
спасибо!Мені зараз немає де їздити 85, 20 моя середня з цими пробками Києва (
По ціні дивіться фото під спойлером в останньому пості.
що скажуть під заміну.
Я не впевнеий, що лише фарба, можливо і пластик тріснувший. І деформація в місці удару є, чи можна буде це виправити, і чи захоче це робити ОД - ін питання.А зачем из-за лопнувшей краски менять бампер!?
Или там продавлено конкретно!?
що лише фарба, можливо і пластик тріснувший. І
Вы слишком идеализируете ОД.і чи захоче це робити ОД - ін питання.