Новая история Украины!

Status
Not open for further replies.
UNK1ND, да хрен бы сними, пусть просто разбегутся и все:) Судя по настрою народа - хряк скорее сыграет в ящик, чем выборы назначат.
Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів під час подій, пов'язаних з масовими акціями суспільно-політичного протесту (ТСК) отримала свідчення, що до розстрілу мітингувальників зі снайперських гвинтівок має відношення спецпідрозділ, створений особисто командувачем внутрішніх військ України Станіславом Шуляком. Підрозділ відноситься до Кримського територіального управління внутрішніх військ а його керівником є полковник Сергій Асавалюк. Бійці саме цього підрозділу були відзняті на відео журналістами, а їхні рідіопереговори записані.
Командування внутрішніх військ закупило в української фірми “Тактичні системи” для потреб цього підрозділу 80 снайперських гвинтівок типу АВК виробництва Англії. Дані про це є у “Віснику державних закупівель України”.
Источник
 
Last edited:
Судя по настрою народа
я очень хочу перемен, но не хочу больше народных жертв.

да и где гарантия, что он будет в столице ? Вспомни, в ноябре он почти через две недели вышел по тв к народу....фу аж противно.
 
Завтра в Харькове будет туго...

Завтра это все будет разворачиваться в 700 метрах от мего дома . Уже сегодня люди возмущаются [video=youtube;1cyzZwpFepU]http://www.youtube.com/watch?v=1cyzZwpFepU[/video]
 
[video=youtube;3xDqAAtxVJI]http://www.youtube.com/watch?v=3xDqAAtxVJI[/video]
 
Я тільки прокинувся недавно,бо вже другу ніч не спав.Просто вирубався.Я дуже дякую що створили знову таку тему,бо ми тільки тут і живем тими подіями.І щоб ми як жили на цьому форумі,так і продовжували і тут спілкувались.Зараз не потрібно нікого ні за що судити,люди різні,різні характери,кожен по різному вміє керувати своїми емоціями.
А от за будь-які прямі образи відправляти в баню!!!!!!

Я зараз наведу маленький приклад на досвіді наших двох сіл,ЯК БУДУВАТИ УКРАЇНУ.Я живу в 15 км від міста Червоноград,переїхав сюди 4 роки назад,побудував тут хату,природа тут гарна,ліси навколо :).І з тих 15 км,приблизно 7 проходить по двох селах.Дороги як і всюди не ремонтувались.Ми на зібранні двох сіл,та при підтримці пару приватних підприємців вирішили зробити дорогу (відремонтувати оцих 7км).Зібрали кошти,найняли асфальтовкладач і зробили цю дорогу.Так почалось,прокуратура наїхала на голову Сільради та директора агрофірми мотивуючи,що незаконно проводились дорожні роботи і без документації,відвоювали і це питання.Ціє осені встановили пам"ятник Шевченку Т.Г. більше ніж за сто тис.грн. Підтримуєм роботу титячого садка,при чому він просто розкішний.В нас здоровенна школа,в якій по трохи теж щось робим,міняєм вікна,нова котельня газова.Автобус з двох сіл деяких дітей возить у гімназію.Всю зиму слідкуем за дорогою,в нас ні дня не стояли із-за переметів,посипали весь час (я про ці 7 км),я на своїй сімці проїзджав без проблем,коли стояло пів України.В нас суперова агрофірма (колишній колгосп),де вся техні новітня.Розвинуте тваринництво.Всі селяни мають роботу.В нас в селі три церкви одній з яких 250 років,яку зберегли при всіх владах і яка зараз являється пам"яткою архітектури.Про всі кошти,навіть церковні відчитуються.Тобто все залежить від людей!!!!
 
Last edited:
Ребята, Харьков, пожалуйста, подъезжайте в 11 часов к гостинице Турист, ст. м. Маршала Жукова, там будут собираться активисты чтобы защитить Харьков да и весь Юго-восток Украины от принятия сепаратистских решений
 
Ребята, Харьков, пожалуйста, подъезжайте в 11 часов к гостинице Турист, ст. м. Маршала Жукова, там будут собираться активисты чтобы защитить Харьков да и весь Юго-восток Украины от принятия сепаратистских решений
Ребята берегите себя!!!
 
+1! Будьте осторожны и берегите себя!
 
Я особисто думаю так.Якщо ми дійсно переможему ту "владу",а ми вже її перемогли на 99.9,то все у нас буде добре.І розвиватись нам ніхто не завадить.Поляки на полуницях зробили економіку (звичайно я дещо перебільшую :)),а в нас є набагато більше чим навть в них.І Євросоюз нам не буде заважати,і хоча б тому,щоб втерти носа росіянам.А якщо там народ побачить як можна жити,то там буде СИБІРСЬКО-УРАЛЬСЬКИЙ майдан.От тільки із-за цього "брати старші " так яро нам "допомагають" у всьому.Так що все у нас буде ГАРАЗД!!!!!!
 
Сейчас главное не допустить раскола страны!
Не тем, чем нужно СБУ занимается!

А мы потихонечку начнем стоить новую страну - свою страну, все вместе! Надеюсь люди уже наконец обьединятся.
 
Сейчас главное не допустить раскола страны!
.

Я дивився стрім "громадського" абсолютно всі перехожі,при чому всі підряд заявляли,що проти розколу!!!!!!Всі за єдину Україну!!!! Думаєте чого навть і натяку в Україні нема на якийсь референдум.Бояться що не сфальсифікують.
 
Моя дружина заснула біля мене з телефоном в руках :biggrin: і відкритою сторінкою в ВК "Українська революція.Євромайдан".Я її навіть сфоткав,завтра покажу :)
 
Є покращення.На "громадському" в стрімі бачив.На європейській площі охорона євромайдану зупинила автомобіль.Перевірили документи у водія,виявилось що це працівник МВС.Але!,п"яний.Визвали ДАЇ.І,приїхали.Заміряли алкотестером 2.31 проміле.Коли даї переконалось що це дійсно їхній "колега",визвали і його керівника.Приїхав і той!По приїзду дав команду вести його на сцену.Але йому в такій "честі" відказали.Натовп розказав йому що і хто про нього думає.Саме головне,протокол був складений, це вже свідчить про щось...

Зараз взагалі саме головне вийти на вулиці у всіх покинутих,та й не тільки районах столиці,а також і в інших містах, місцевим мешканцям і контролювати порядок і стримувати всяких провокаторів.В нас у львівській області це вже працює.Я сам вчорашну ніч так провів.Сьогодні є зміна,правда з погодою в нас не дуже,дощ.
 
Last edited:
Для харьковчан:

ТЕРМІНОВО, РОЗПОВСЮДЬТЕ ПО ВСІМ САЙТАМ І ТЕЛЕКАНАЛАМ. Завтра банда збирається організувати проти себе в Харкові псевдо штурм сепаратиського з’їзду, бойовиками, переодягненими в Правий Сектор,будуть вбивства харків’ян і масові безлади, можливий навіть псевдозамах на януковича, і янукович заяве про розкол України, і що він не підпише закони приняті Верховною радою і відмовиться від угоди про припинення вогню через ніби псевдо напад напад на з’їзд сепаратистів. Читатйте це на фейсбук сторінці Юрія Романенка.

Не знаю насколько эта информация правдива,но всё-же будьте осторожны!
 
Ребята, Харьков, пожалуйста, подъезжайте в 11 часов к гостинице Турист, ст. м. Маршала Жукова, там будут собираться активисты чтобы защитить Харьков да и весь Юго-восток Украины от принятия сепаратистских решений
БУДЕМ
 
Да искренне жаль погибших парней , но поверьте не пройдет и месяца как новые деятели во главе с тетей перегрызут друг друга , почему то (Тот )с кулей во лбу пляшет, а герои в могилах сырых. Весь безлад еще впереди , Это постоянное противостояние ,поэтапное по областям и городам... Задорнов Миша был везде не прав ,в Пентагоне совсем не тупые ,тупые СБУ именно здесь ...............
 
Last edited:
Господа..Нет необходимости взывать ко мне..Я не вершитель судеб и не хозяин Беседки,меня просто назначили смотреть тут за порядком...
Тема будет жить пока Вы не превратите её в унитаз..С предыдущими двумя темами Вам это удалось..Надеюсь эта проживёт дольше..Со своей стороны сделаю всё возможное..Провокаторы будут БАНиться на месяц,поэтому думайте что пишите и выкладываете..Это открытый ресурс,помните об этом,если вам не улыбается перспектива получить тюремный опыт из-за размещения туповатой картинки или ссылки..
 
верим без оглядки в то за ,что мы боремся принесет плоды.я думаю когда после этого всего прийдут новые к власти они задумаются,что с ними будет тоже ,а то и хуже.главное не допустить раскола государства.правильно говорил Шевченко БОРІТЕСЯ ПОБОРЕТЕ!слава вільній україні-героям слава.
 
Раскол и образование автономий на юго-востоке Украины, присоединение к России - это битая карта. Ее начинают разыгрывать, чтобы выторговать себе какие-то преференции (имеется ввиду местная элита). Уверен, что России новая Чечня в виде Крыма с татарами не нужна. Если превращение феодальной разрушенной страны нохчей в Нью-Эмираты бюджет России еще вытягивает, то тот же фокус с Крымом уже не пройдет. Бюджет лопнет! Да и не думаю, что большинство местного населения захочет жить в феодальной России...
 
Я так понимаю что основные события страны сегодня развернутся в Харькове.
Харьковчане, держите пожалуйста в курсе что у вас происходит
 
У нас власть всегда была отделена от народа...Так что никакого оптимизма я не питаю, а изменения к лучшему будут выглядеть примерно так:были в дерьме с головой, а станем по шею! это лично мое мнение.
 
Я так понимаю что основные события страны сегодня развернутся в Харькове.
да, Добкин и Кернес не смогут уйти по нормальному .....
они сделают все возможное и невозможное .... и на людей им насрать ....
это Хфрукты еще похлеще нашего Гаспидара .....
они просто думали что ухватили бога за бороду, но не тут то было .....
а за действия в сторону раскола страны их просто надо судить и садить .....
а то такие дебилы одиночки провоцируют людей на беспорядки и убийства мирных граждан ....
там еще в Крыму один такой ......
или если хотят в Россию то забрать все награбленное ими за все время и отпустить с богом .... ИМХО
 
Главное: Харьковчане, не поддавайтесь на провокации .....
все что уже можно сделать люди сделали, а то что два гопника не хотят отдай свой райончеГ это все временно ....
никуда они не денутся .....
мое мнение: через максимум две недели их не будет .... их снимут вообще .... в лучшем случае!!!
все опять же таки ИМХО
 
Лично знаю врачей которые очень даже не бедствуют.
В больницах нет беспредела, там голодные работники и их семьи. После всего этого их накормят?
 
Борт с президентскими позывными #AOJ92C сел в ОАЭ около 04:30 в субботу,
Хвьодаравич, че мечемся??? Шо, уже? (с).
а куда же ему лететь, бежать ? НЕКУДА!
после того что эта тварь наделала гореть ему в АДУ .....
Что бы тебе Витяня снились кошмары с погибшими людьми на Майдане ..... и снайпер который постоянно в тебя стреляет с крыши .... и каждую ночь убивает тебя!!!
 
Лично знаю врачей которые очень даже не бедствуют.
Так в чём проблема??Надо было в школе на пятёрки учиться,потом шесть лет в ВУЗе,потом три года интернатуры,потом лет двадцать пронищенствовать на копеечную зарплату,нарабатывая клиентуру - и всё,греби бабки лопатой..
 
Смотрю Раду. Рыбак подал в отставку, еще до 20 депутатов вышли из ПР. День начался весело.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top